Απ. Κατσιφάρας: Το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία έστειλε μήνυμα νίκης για να συνεχιστεί ένα σημαντικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου, με τους πολίτες να μην σταματούν να χειροκροτούν ακατάπαυστα και να επευφημούν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Κατσιφάρα και την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» στο Αγρίνιο.

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι πολίτες ήταν ιδιαιτέρως θερμή. Είναι χαρακτηριστικό πως ο παλμός και τα εκτεταμένα χειροκροτήματα έγιναν αφορμή να σταματήσουν αρκετές φορές την ομιλία τους, τόσο ο Απ. Κατσιφάρας όσο και η Χρ. Σταρακά, ενώ παραβρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της παράταξης, υποψήφιοι του συνδυασμού, παλιά αλλά και νυν αυτοδιοικητικά στελέχη και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία της υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά, η οποία, κατά το σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο «μήνυμα νίκης» που στέλνει η Αιτωλοακαρνανία από το Αγρίνιο, μήνυμα, όπως είπε, πως η επιλογή που θα πρέπει να γίνει στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, είναι μόνο μία και βρίσκεται στο πρόσωπο του Απόστολου Κατσιφάρα και της παράταξης, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το σημαντικό έργο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολούθως, ο Απόστολος Κατσιφάρας έλαβε το λόγο, καλώντας τους πολίτες να τον κρίνουν αυστηρά και δίκαια, ζητώντας την εντολή για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του έργου, και συνέχισε: «Σε μια εποχή που τα πάντα καταρρέουν και πολλοί ψάχνουν για σημαίες ευκαιρίας, εμείς διαλέξαμε το δρόμο της αφοσίωσης στην υπόθεση της Δυτικής Ελλάδας. Σε αυτόν το δρόμο και σ’ αυτήν υπόθεση σας καλώ να βαδίσουμε μαζί για την προκοπή και ευημερία του τόπου μας. Για τη Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει». «Μέσα στην κρίση, με δική σας εντολή, αναλάβαμε αμέσως την ευθύνη μας. Έπρεπε να οργανώσουμε από την αρχή τον νέο θεσμό, να αναδιοργανώσουμε τις υπηρεσίες μας, να τακτοποιήσουμε παλιές εκκρεμότητες, να αποπληρώσουμε 36 εκ. χρέη που ήταν το ποσό όταν αναλάβαμε. Και σήμερα, η Περιφέρεια δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ. Συγκροτήσαμε θεσμικά τη λειτουργία μας για να μπορούμε να ακούμε και να συνομιλούμε με τις παραγωγικές τάξεις, με τους ενεργούς πολίτες» επεσήμανε ο κ. Κατσιφάρας.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί από τη στιγμή που ανέλαβε η αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για έργα που έχουν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί ή για αυτά που ακόμη συνεχίζονται και εστίασε στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «θα είμαστε άγρυπνοι φρουροί μέχρι να ολοκληρωθεί και το σημαντικό έργο υποδομών, η κατασκευή της Ιονίας και της Ολυμπίας Οδού, μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο» και πρόσθεσε: «Έπρεπε να σταθούμε όρθιοι, δίπλα στους πολίτες μας. Δίπλα στον αγρότη, δίπλα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Και σταθήκαμε όρθιοι και είμαστε δίπλα τους. ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Σε αυτές τις δυνάμεις στηριχθήκαμε και χτίσαμε έναν λαϊκό θεσμό και όχι λαϊκίστικο». Ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρθηκε και στα όσα ισχυρίζονται συνυποψήφιοί του για τον πρωτογενή τομέα, σημειώνοντας: «Δεν παραλάβαμε κανέναν σχεδιασμό και αφού δεν παραλάβαμε, σχεδιάσαμε. Μόνο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει καλλιεργητικό πλάνο, το Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων που απευθύνεται σε όλους τους αγρότες είναι έτοιμο και παραδίδεται άμεσα και πολλούς άλλους στρατηγικούς στόχους που όχι μόνο έχουμε θέσει αλλά υλοποιούμε». Κλείνοντας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, κάλεσε στο βήμα τόσο την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά, όσο και όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, αναφέροντάς τους έναν – έναν ονομαστικά, τονίζοντας πως πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και όρεξη για δουλειά, που είναι και το σημαντικότερο.   Διερμηνεία και στη νοηματική γλώσσα Όπως είχε ήδη προαναγγελθεί, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας στο Αγρίνιο, υπήρχε και διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και στην αυριανή (Παρασκευή 16 Μαΐου) ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα, το βράδυ και ώρα 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα.

Συναντήσεις με παραγωγικές μονάδες και στο Εφετείο

Ο Απόστολος Κατσιφάρας βρέθηκε στο Αγρίνιο, από νωρίς χθες το πρωί, όπου και είχε συναντήσεις με διάφορους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγωγικές τάξεις και εκπροσώπους παραγωγικών μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας. Συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά, καθώς και κλιμάκιο Περιφερειακών Συμβούλων της Αιτωλοακαρνανίας, συναντήθηκαν και με στελέχη και υπαλλήλους στο Εφετείο Αγρινίου και συζήτησαν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ επισκέφθηκαν και το δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου όπου συνομίλησαν με τα μέλη της Διοίκηση. Παράλληλα, βρέθηκαν στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, με την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και τις πρωτοβουλίες και το σχεδιασμό του συνδυασμού για τη νέα θητεία να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

DSC_0241 DSC_0245 DSC_0257 DSC_0275 DSC_0332 DSC_0339 DSC_0380



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...