Αυτά αναφέρει η επιστολή Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο

Αυτά αναφέρει η επιστολή Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο

Οι εξελίξεις γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρέχουν και είναι ραγδαίες.

Η εφημερίδα «LiveSport» δημοσίευσε, όπως επικαλείται, μέρος της επιστολής που έστειλαν οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται οι όροι των υποψήφιων επενδυτών: 

1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα. 
2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη. 
3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων. 
4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ.

ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής. 

Στις απαιτήσεις που έχει το επενδυτικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον Γιάννη Αλαφούζου, τονίζεται ότι από την ημέρα παραλαβής της επιστολής έως τις 31 Ιουλίου 2018 ο πωλητής δεν πρέπει να συμφωνήσει σε πώληση περιουσιακών στοιχείων του Παναθηναϊκού, ούτε να υπάρξουν συζητήσεις με άλλον αγοραστή. 

Τέλος, καταλήγει ότι η «αποκλειστικότητα» θα ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία με την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/325786-Ayta-anapherei-e-epistole-Giannakopoyloy-ston-Alaphoyzo ΣΠΟΡΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...