Αφησε την απεργία πείνας και πήγε για… καφέ!

Αφησε την απεργία πείνας και πήγε για... καφέ!
Η καταρρακτώδης βροχή έκανε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη να αφήσει το sleeping bag και τις τέντες στην πλατεία Συντάγματος, να σταματήσει -για λίγο όπως είπε ο ίδιος- την απεργία πείνας και να πάει για καφέ.
Νωρίς το πρωί βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος συνεργεία και δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να βγάλουν σε ζωντανή σύνδεση τον κ. Μιχελογιαννάκη.

Εκείνος όμως είχε άλλα σχέδια.

Αφησε λοιπόν τους δημοσιογράφους να «μαλώνουν» για το ποιος θα έβγαζε τον βουλευτή σε ζωντανή σύνδεση πρώτος και εκείνος έφυγε για να πάει για καφέ!

Συγκεκριμένα, τους είπε: «Φεύγω, πάω για καφέ και θα ξανάρθω αργότερα».

Ετσι ο απεργός πείνας βουλευτής βρήκε μία ευκαιρία, την ώρα που βρέχει ασταμάτητα στην Αθήνα, να πάει σε μία καφετέρια αφήνοντας πίσω του τέντες και sleeping bag.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μιχελογιαννάκης είχε ανακοινώσει από το πρωί του Σαββάτου την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πρόσφυγες από τη Συρία που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος εδώ και ημέρες, στον Νίκο Ρωμανό, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό και τα νέα μέτρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...