Βίτσας: Δε θα υπάρξει μισθολογική μείωση στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (Φωτογραφίες)

Δημήτρης Βίτσας

Τη δέσμευση ότι δεν θα υπάρξει μισθολογική μείωση, επανέλαβε, εκ νέου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην 133 σμηναρχία Μάχης, στο Καστέλι Ηρακλείου, όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή, σμήναρχο Παναγιώτη Δημόπουλο, για την αποστολή και το έργο της σμηναρχίας.

Ο κ. Βίτσας ξεκαθάρισε ότι αυτό που συζητείται είναι να αντισταθμιστούν οι μειώσεις που έχουν γίνει με την ενίσχυση της μέριμνας για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντας ως παράδειγμα την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των στελεχών, τόσο σε επίπεδο μονάδας, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

1

Στον χαιρετισμό του προς το προσωπικό της σμηναρχίας, ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν πόλο σταθερότητας στην περιοχή και κατέστησε σαφές ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή. Υπογράμμισε, δε, την ευθύνη της Πολιτείας για τη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όσον αφορά την Πολεμική Αεροπορία, τόνισε ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα η αναβάθμιση και η εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων μέσων.

Τον κ. Βίτσα συνόδευαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

1

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...