Βελτιώνεται ο καιρός σε όλη τη χώρα

Βελτιώνεται ο καιρός σε όλη τη χώρα
Γενικά καλός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένονται λίγες νεφώσεις , κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη με ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 και βαθμιαία στα νοτιά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μακεδονία, Θράκη

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά στα νοτιά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στον πατραϊκό 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού οπού υπάρχει πιθανότητα για ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 05 έως 13 βαθμούς κελσίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...