Βρέθηκαν τα συντρίμια του μικρού αεροσκάφους

Βρέθηκαν τα συντρίμια του μικρού αεροσκάφους

αεροσκάφος

Εντοπίστηκε το  μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο, που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και αγνοείτο. Στο αεροπλάνο βρίσκονται 2 Ουκρανοί, που ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, την πτήση τους, με προορισμό τη Ρουμανία.

Στις 12:37, 2 αεροσκάφη τύπου CT2K με δύο άτομα πλήρωμα έκαστο, απογειώθηκαν. Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος και στις 16:45, αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

Το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου στις 17:00, καθώς  η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα. Στη συνέχεια απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου με σκοπό την έρευνα για το αεροσκάφος.

1

 

2

 

 

3

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, και τασυντρίμμια βρέθηκαν από έναν αγρότη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/302338-Symbainei-tora-Brethekan-ta-syntrimia-toy-aeroskaphoys ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...