Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Αυλαία για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων

Τα δύο τελευταία τους παιχνίδια έδωσαν οι παγκορασίδες της Ομόνοιας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου όπου ανήκουν. Η Ομόνοια ηττήθηκε τόσο από τον Αιγιαλέων-2 στις Καμάρες Αιγίου όσο και από την Ολυμπιάδα Πάτρας στη Ναύπακτο ολοκληρώνοντας την πρώτη τους αγωνιστική χρονιά στη νεότερη ιστορία του συλλόγου.

Οι μικρές του Βαγγέλη Κοντομάνη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις έδειξαν αρκετά βελτιωμένες παρότι χρησιμοποιήθηκαν πολλές από τις μικρές αθλήτριες γεννημένες το 2003 σε ένα πρωτάθλημα που κυρίως αγωνίζονται κορίτσια γεννημένα το 2000 και το 2001. Για την Ομόνοια αυτή η χρονιά ήταν χρονιά προετοιμασίας και προπόνησης, με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα να χρησιμεύει κατά κύριο λόγο στην απόκτηση εμπειριών και τη συλλογή αγωνιστικών εικόνων από τις μικρές της αθλήτριες. Η συνέπεια των παικτριών και η διάθεσή τους στην προπόνηση είναι αυτή που θα τους δώσει την ώθηση ώστε την επόμενη σεζόν να μπορέσει αυτό το σύνολο των αθλητριών να γίνει ανταγωνιστικότερο απέναντι σε ομάδες με 3-5 χρόνια μεγαλύτερης αγωνιστικής εμπειρίας.

Οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας συνεχίζονται με το βάρος τώρα να πέφτει στην καλύτερη δυνατή τεχνική κατάρτιση των παικτριών.

Στα δύο παιχνίδια με Αιγιαλέων και Ολυμπιάδα ο Βαγγέλης Κοντομάνης χρησιμοποίησε τις: Τσαμπά, Κομάνι Δούνη, Κυρίτση-Κομνηνού, Καλουδιώτη, Μίχου Αμ., Κομπούρα, Σίνη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τριανταφύλλου, Μίχου Αικ., Γεωργακοπούλου, Χουλιάρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...