Βόλεϊ Σχολικό: Πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας τα αγόρια του 1ου ΓΕΛ

Πρώτο στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας τερμάτισε το 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου επικρατώντας στον τελικό του Νομού του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στο τάι μπρέικ σε ένα συναρπαστικό από πλευράς σκορ παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν στον τελικό τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου που ηττήθηκαν από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου με 2-0 σετ.

Τα αγόρια του Νίκου Νούλα ήταν σαρωτικά στο πρώτο σετ κερδίζοντας 25-11 δείχνοντας πως αυτοί έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κάνοντας λίγα λάθη στο δεύτερο σετ μπόρεσε γίνει πιο ανταγωνιστικό και να πάρει το σετ με 21-25 ισοφαρίζοντας τα κερδισμένα σετ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ως το 13-13 όταν οι Ναυπάκτιοι με δύο συνεχόμενους πόντους πήραν το σετ και μαζί το παιχνίδι και τον τίτλο του πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

1ο ΓΕΛ (Νίκος Νούλας): Πελέκης, Στάικος Π., Κακούσης, Καπεντζώνης, Κοντομάνης, Καλαβρουζιώτης, Πλυταριάς, Τακτικός, Στάικος Α., Παΐσιος, Τσιλιγιάννης, Τριανταφύλλης.

Ωραίο παιχνίδι έγινε στον τελικό του Νομού στα κορίτσια. Η ομάδα της γυμνάστριας Μάνθας Τρουμπούκη είχε χρειαστεί να ξεπεράσει την αντίσταση του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου για να βρεθεί στον τελικό το οποίο και νίκησε με 2-0 σετ (25-9 και 25-10). Στον τελικό ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 21-16. Όμως τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου έχοντας πολύ καλή άμυνα και λίγα λάθη στην επίθεση κατάφεραν να πλησιάσουν αρχικά στο σκορ και να κάνουν την ανατροπή κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-27. Πιο εύκολη ήταν η επικράτηση για την ομάδα του Αγρινίου στο δεύτερο σετ το οποίο και πήραν με 15-25 κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή του Νομού.

2ο ΓΕΛ (Μάνθα Τρουμπούκη): Αντιλάι, Τριανταφύλλου, Σωτηροπούλου, Μίχου, Τσάτσου, Ευσταθίου, Τασούλη.

Δύσκολη ήταν η συνέχεια για τους πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας σε αγόρια και κορίτσια που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή της Αχαΐας. Τα αγόρια έπαιξαν με το 8ο ΓΕΛ Πάτρας, που είχε στη σύνθεσή του τον αθλητή της Ολυμπιάδας Πάτρας και μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων Αλέξανδρο Ράπτη που βοήθησε να πάρει εύκολα η ομάδα του την πρόκριση για την επόμενη φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος.

Πιο ανταγωνιστικά ήταν τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου που έπαιξαν με αντίπαλο το 4ο ΓΕΛ Πάτρας με τις πατρινές όμως να είναι αυτές που πήραν τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...