ΓΣΕΕ: Μονόδρομος ο αγώνας ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου

ΓΣΕΕ: Μονόδρομος ο αγώνας ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου

«Ο αγώνας και η αντιπαράθεση με τις κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές είναι μονόδρομος», ξεκαθαρίζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, μετά από την νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την Συνομοσπονδία, «εκτιμώντας την κατάσταση για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τη συνέχιση της άγριας πολιτικής λιτότητας και περικοπών που εφαρμόζει η κυβέρνηση», η ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη θέση της είναι ο αγώνας ενάντια στις πολιτικές του μνημονίου.

Με αυτή τη θέση θα πορευτεί η ΓΣΕΕ και το επόμενο διάστημα οπότε και αναμένεται να προχωρήσει σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «Όσο η κυβέρνηση αθετεί τις δεσμεύσεις της για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, για επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης, για αντιμετώπιση του εφιαλτικού προβλήματος της ανεργίας και όσο αντί αυτών εφαρμόζει σκληρά και επώδυνα μέτρα, η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα αγωνίζεται με κάθε μέσο και τρόπο για να ανατρέψουν αυτές τις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές».

Τέλος, η Συνομοσπονδία, ξεκαθαρίζει πως, «Είμαστε και θα παραμείνουμε απέναντι σε όλους όσοι οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, απέναντι σε όσους υπονομεύουν το μέλλον της νέας γενιάς, απέναντι σε εκείνους που συνεχίζουν να ρίχνουν στις πλάτες των πιο αδύναμων τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων».Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...