Γήπεδο Λυγιά….Η καθυστέρηση καταστρέφει το γήπεδο;Φωτο-Ντοκουμέντο

Η ανησυχία των ανθρώπων του Λυγιά για την κατασκευή του γηπέδου Λυγιά δεν έχει τέλος και σίγουρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Nafpaktia news.gr θα μεγαλώσει. Πριν λίγες ημέρες με χαρά σας παρουσιάσαμε πρώτες εικόνες αμέσως μετά την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα και ότι η μεγάλη μέρα που περιμένουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του Λυγιά και γενικότερα της Ναυπακτίας πλησιάζει όμως λογαριάζαμε χωρίς τον εργολάβο.

Από το ρεπορτάζ μας πέρασε ένα μήνας με την πρώτη εικόνα να είναι εντυπωσιακή όπως θα δείτε στο τότε βίντεο.

βίντεο 3/10/2017

Η κατάσταση όμως σήμερα μόνο ανησυχία μπορεί να  προκαλέσει. Βέβαια θα μου πείτε ότι αν δεν είναι σωστό ο δήμος δεν θα το παραλάβει όπως και το γήπεδο Γαβρολίμνης. Όμως αν το γήπεδο έχει πάθει ζημιά από τα καιρικά φαινόμενα τι θα γίνει θα αντικατασταθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας ή θα μπουν μπαλώματα σε ένα νέο γήπεδο; Δεν κάνουμε τους τεχνικούς μπορεί να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως υπάρχει πρόβλημα με την καθυστέρηση της υλοποίησης των έργων και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρό.

Η αργοπορία υλοποίησης των γηπέδων είναι απίστευτη και ο Δήμος θα πρέπει να τρέξει τα πράγματα και για το γήπεδο Λυγιά και Γαβρολίμνης. Τέλος ότι αφορά το γήπεδο Λυγιά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός το πιθανό πρόβλημα που κατέγραψε ο φακός στο χλοοτάπητα είχαμε και καταστροφές στα αποδυτήρια. Άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια από τα παράθυρα των αποδυτηρίων.

Εικόνες 1/11/2017



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...