Γενική απεργία κατά ασφαλιστικού – φορολογικού

bb

Γενική απεργία κατά ασφαλιστικού – φορολογικού

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 05/05/2016 – 16:19

Γενική απεργία Παρασκευή - Σάββατο κατά ασφαλιστικού - φορολογικού

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ                                                                                      

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ                                                                             

Σε γενική απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο προχωρούν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, αντιδρώντας έντονα στην ψήφιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου.

«Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο», αναφέρει η ΓΣΕΕ και κάνει λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος έχει λάβει ήδη απόφαση και για 24ωρη γενική απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου – ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί, όπως σημειώνει, το άνοιγμα των καταστημάτων – και συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τα συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις μετατρέπονται στις κεντρικές απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων.

Η ΓΣΕΕ καλεί σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στις γενικές απεργίες και στα συλλαλητήρια και ζητά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταδικάσουν κοινοβουλευτικά το πραξικόπημα, όπως λέει, της κυβέρνησης.

«Όσο η κυβέρνηση αγνοεί την κοινωνία και τις ανάγκες της, όσο παραμένει προσηλωμένη σε μέτρα και πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, η απάντησή μας θα δίνεται στους δρόμους με συνεχή αγώνα», καταλήγει η ΓΣΕΕ.

Η ΑΔΕΔΥ από την πλευρά της, σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για κλιμάκωση της επίθεσης της κυβέρνησης, με ασήκωτους φόρους και χαράτσια, που επιβάλλονται στους εργαζομένους και στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...