Γενναία μέτρα μέσα σε 48 ώρες για τους πληγέντες

Γενναία μέτρα μέσα σε 48 ώρες για τους πληγέντες

Ανάσα για χιλιάδες οικογένειες το πακέτο Τσίπρα

ΓΙΑ πρώτη φορά το κράτος δείχνει γενναιότητα και αποφασιστικότητα προσφέροντας πραγματική βοήθεια στα θύματα της τραγωδίας που συντελέστηκε από την πύρινη λαίλαπα που κατέστρεψε την Ανατολική Αττική.

ΣΕ χρόνο ρεκόρ η κυβέρνηση εκπόνησε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που καλύπτει τις άμεσες αλλά και τις μακροχρόνιες ανάγκες όσων επλήγησαν από την τραγωδία.

Η ΑΜΕΣΗ οικονομική ενίσχυση με πέντε χιλιάδες ευρώ και δύο συντάξεις για τους πληγέντες αλλά και η εξασφάλιση των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους μέσα από μια σειρά αποφάσεων αλλά και η θωράκιση της περιοχής με αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα περιλαμβάνονται στο τολμηρό πακέτο που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά που το ελληνικό κράτος δείχνει αντανακλαστικά λαμβάνοντας αποφάσεις σε χρόνο ρεκόρ.

ΤΟ κυβερνητικό σχέδιο εκτός από τα γενναία μέτρα αντανακλά και την κοινωνική ευαισθησία του πρωθυπουργού απέναντι στα θύματα της τραγωδίας.

ΟΙ οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από την πύρινη λαίλαπα δεν θα είναι μόνες τους.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας ο Αλέξης Τσίπρας υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από την κυβέρνηση.

Η ΔΕΣΜΗ μέτρων περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προστασίας. Από έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις και ευεργετήματα μέχρι την αναστήλωση των κατοικιών που δεν άντεξαν τον πύρινο εφιάλτη.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/338191-Gennaia-metra-mesa-se-48-ores-gia-toys-plegentes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...