Γεροβασίλη: ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση

Δευτέρα 30/05/2016 – 14:43Όλγα Γεροβασίλη“ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ;”
Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο και η κυβερνητική εκπρόσωπος με δήλωσή της καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί “για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει”.
Μάλιστα, η κ. Γεροβασίλη κάνει λόγο για ασκήσεις επί χάρτου τονίζοντας ότι “θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση”.
Ολόκληρη η δήλωση της κας Γεροβασίλη:
Ακούσαμε σήμερα ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να προωθήσει ένα «νέο πλαίσιο συμφωνίας με τους εταίρους» το οποίο θα προβλέπει «χαμηλότερα πλεονάσματα έναντι μεταρρυθμίσεων».
Μάλλον έχει έρθει η ώρα να εξηγήσει για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει:Αναφέρεται σε περικοπές δαπανών από μισθούς και συντάξεις;
Αναφέρεται σε απολύσεις από το δημόσιο; (Για τις οποίες είχε δεσμευτεί άλλωστε ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης;)
Αναφέρεται σε απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση της προστασίας στην εργασία;
Αναφέρεται σε κατάργηση των «αντιαναπτυξιακών» και «ταξικά μεροληπτικών» μέτρων της κυβέρνησης, όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για 2 εκ ανασφάλιστους, η κάρτα σίτισης για τους άπορους και η προστασία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία;Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, όλα αυτά αποτελούν ασκήσεις επί χάρτου. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...