Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χωρίσουν;

Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να χωρίσουν;
Πολύ συχνά συναντά κανείς ανθρώπους δυστυχισμένους. Ανθρώπους που νιώθουν μοναξιά στο ίδιο τους σπίτι.
Ανθρώπους που έχουν περάσει μαζί μια ζωή και στο τέλος ο ένας δεν αναγνωρίζει τον άλλον. Κι όμως, αυτοί οι άνθρωποι δεν παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν ή να αλλάξουν τη ζωή τους. Δεν είναι παράλογο; Ναι, είναι αν αναλογιστεί κανείς πως η ζωή είναι μικρή για να είναι τόσο μίζερη και θλιβερή.

Από την άλλη όμως υπάρχει και μια διαφορετική οπτική. Εκείνη που επιλέγει το άσχημο παρόν από το άγνωστο μέλλον. Δεν θέλει να ρισκάρει γιατί φοβάται. Κι αν τα πράγματα είναι χειρότερα; Κι αν η ζωή που περιμένει εκεί έξω είναι ακόμη πιο δύσκολη; Ποιος παίρνει την ευθύνη; Τουλάχιστον, η παρούσα ζωή είναι γνώριμη.

Επειδή όμως εμείς κατανοούμε αυτό το αίσθημα ασφάλειας αλλά δεν συμφωνούμε κιόλας θα σας παραθέσουμε 5 λόγους για τους οποίους ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση όταν τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα.

Η ανακούφιση είναι τόσο μεγάλη που αξίζει το κόπο. Θα νιώσετε σιγά σιγά μια ψυχική ηρεμία και γαλήνη που είχατε ξεχάσει πως υπάρχει αυτό το συναίσθημα.

Θα αρχίσετε να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Πράγματα που θα σας δίνουν ευχαρίστηση και θα σας γεμίζουν με ενέργεια.

Θα ξαναβρείτε την εμπιστοσύνη που είχατε για τον εαυτό σας. Θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα δείτε πως δεν χρειάζεστε να στηρίζεστε σε κάποιον άλλον για να προχωρήσετε στη ζωή σας, ο εαυτός σας αρκεί.

Θα καταλάβετε πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ευτυχία. Αξίζετε λοιπόν να είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι απ” τη σχέση σας.

Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που θα νιώσετε μετά από καιρό. Θα καταλάβετε πως η απόφαση αυτή σας έχει αλλάξει όλη σας τη φιλοσοφία για τη ζωή. Θα είστε πιο ήρεμοι αλλά και πιο σίγουροι για το εαυτό σας. Γεγονός που θα επηρεάσει όλες σας τις σχέσεις. Η εμπειρία αυτή είναι μοναδική!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...