Για «ασαφές μήνυμα» και «αποπροσανατολισμό των ΑΝ.ΕΛ.» κάνει λόγο η Ιατρίδη

Για «ασαφές μήνυμα» και «αποπροσανατολισμό των ΑΝ.ΕΛ.» κάνει λόγο η Ιατρίδη
Για «αποπροσανατολισμό του κινήματος», για αδυναμία έκφρασης «των αιτημάτων της κοινωνίας» και «ασαφές μήνυμα του κόμματος προς τους πολίτες» κάνει λόγο η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, στην επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, γνωστοποιώντας την αποχώρησή της, για την οποία τον είχε ενημερώσει νωρίτερα, τηλεφωνικά.
Η κ. Ιατρίδου ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο «για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας» και εξέφρασε τη λύπη της «που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του».

Σύμφωνα με την κ. Ιατρίδη «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά» και αναφερόμενη στην ανεξαρτητοποίησή της πρόσθεσε:

«Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από συνεργάτη του κ. Καμμένου που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Ιατρίδου φέρεται να είπε τηλεφωνικά στον πρόεδρο του κόμματος ότι ανεξαρτητοποιείται «γιατί έχει χάσει ένα μεγάλο ποσοστό της δύναμής της, με την πορεία που πήραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες». Ο κ. Καμμένος σύμφωνα με την ίδια πηγή, «εμβρόντητος, προσπάθησε να πείσει την κ. Ιατρίδη να αναστείλει την απόφασή της, αλλά δεν κατέστη δυνατόν, και λίγο αργότερα έστειλε την επιστολή αποχώρησης στην γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Αν.Ελ. Ελενα Κουντουρά».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...