Για 2η Χρονιά ήταν όλοι εκεί για τον Κώστα Ξηρό!!!

Στιγμές συγκίνησης αλλά και ύψιστη τιμή στην μνήμη του παλαίμαχου Ευηνοχωρίτη ποδοσφαιριστή Κ. Ξηρού έζησαν δεκάδες ποδοσφαιριστές και παράγοντες του αθλητισμού που συμμετείχαν στο 2οτουρνουά παλαιμάχων στο δημοτικό γήπεδο Ευηνοχωρίου με διοργανωτή τον Όμηρο Νεοχωρίου και τις ομάδες , Α.Ε Μεσολογγίου και παλαίμαχοι Ευηνοχωρίου.

Πριν την έναρξη του αγώνα σε μια σεμνή τελετή δόθηκαν στην οικογένεια (παρόντες η σύζυγός του Κική και ο υιός του Αλέξανδρος) αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Παναιτωλικού από τον Γιάννη Μακρή και Γιώργο Μανδέλο απονέμουν αναμνηστικό λάβαρο, αναμνηστικό δίπλωμα από τον Όμηρο Νεοχωρίου με τον αρχηγό τους Γιώργο Γαλανό, οι παλαίμαχοι της ΑΕΜ με τον αρχηγό τους Ανδρέα Μαργέλη αναμνηστική πλακέτα και οι παλαίμαχοι του Ομήρου με τον Γιώργο Κάκο και Γιώργο Ζήκο απονέμουν αναμνηστικά διπλώματα στους αρχηγούς Ανδρέα Μαργέλη και Γιώργο Καραπαπά των ομάδων του τουρνουά.

Λίγα λόγια συγκινητικά από τους εκπροσώπους των ομάδων που τόνισαν πέρα από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ικανότητες το ήθος και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Συμπαίκτες , αντίπαλοι, φίλοι που μεγαλούργησαν σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και το Τοπικό Πρωτάθλημα ήταν εκεί αγωνιζόμενοι είτε παρακολουθώντας αφού για λόγους υγείας δεν μπορούσαν να συμμετέχουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα αποτελέσματα :

Παλαίμαχοι Α.Ε Μεσολογγίου – Παλαίμαχοι Ευηνοχωρίου 3 – 0

Παλαίμαχοι Ομήρου – Παλαίμαχοι Α.Ε Μεσολογγίου 3 – 2

Παλαίμαχοι Ευηνοχωρίου – Παλαίμαχοι Ομήρου 3 – 2

Για πάντα στις καρδιές μας ΚΩΣΤΑ!!!

Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ!!!

Πηγή: www.evinochori-kalidona.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...