Γιώργος Σαματάς και Ηλιάνα Μίχου με την “Ανανέωση και δημιουργία”

bb

 

Με ρυθμό πολυβόλου πλέον ανακοινώνονται οι νέες υποψηφιότητες με την δημοτική παράταξη του Γ.Γούλα “Ανανέωση και Δημιουργία”

Ο Γιώργος Σαματά και η Ηλιάνα Μίχου είναι τα δύο νέα πρόσωπα της παράταξης.

Ο Γιώργος Σαματάς γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1958. Κατοικεί στη Ναύπακτο από το 1994. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Καλαρύτη και έχω δύο γιούς.

Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΔΥΝ) υπηρέτησε σε Αντιτορπιλικά, Υποβρύχια και υπηρεσίες ξηράς. Πλέον είναι Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του εργάστηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος και υπήρξε ασφαλιστικός συνεργάτης μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δευτέρου γυμνασίου Ναυπάκτου, μέλλος της ενώσεως συλλόγων γονέων Δήμου Ναυπάκτου καθώς και μέλλος της σχολικής επιτροπής. Είναι μέλλος της μικτής χορωδίας Ναυπάκτου και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς ως χορευτής.
“Η Ναυπακτία διαθέτει μεγάλο πλούτο, ωστόσο δεν έχουμε μέχρι σήμερα καταφέρει να τον αξιοποιήσουμε. Αποτέλεσμα είναι να φεύγουν τα παιδιά μας και ο τόπος μας να μαραζώνει.
 
Ο Γιώργος Γούλας έχει την ικανότητα, την εμπειρία αλλά και τη διάθεση να πάει με την ομάδα του τη Ναυπακτία μπροστά. Είναι τιμή μου που συμμετέχω με πολλούς χρήσιμους ανθρώπους στην Ανανέωση και Δημιουργία”.

Η Ηλιάνα Μίχου με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

Η Ηλιάνα Μίχου (του Αγγελή και της Γενοβέφας) γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1973 και έλκει την καταγωγή από τα Κρυονέρια Ναυπακτίας. Τελείωσε το Λύκειο στη Ναύπακτο και στη συνέχεια φοίτησε στην ΣΒΙΕ με ειδικότητα βοηθός Μικροβιολόγος. Είναι απόφοιτη της σχολής Αδελφών Νοσοκόμων του Νοσοκομείου Σωτηρία Αθηνών και νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα Πατρών. Εργάστηκε στη θέση υποδιευθυντή σε μεγάλο supermarket στη Ναύπακτο για 10 χρόνια. Σήμερα εργάζεται σαν υπεύθυνη καταστήματος εμπορίας ρούχων.
Η πρώτη της επαφή με τα κοινά ήταν η πενταετής θητεία μου ως γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονεριτών με πλούσια δράση στα πολιτιστικά πράγματα του χωριού.
“Σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε όλοι ΜΑΖΙ , με έναν ικανό άνθρωπο μπροστά να κάνουμε τη πόλη μας καλύτερη! Χρειαζόμαστε λοιπόν ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ- ΝΕΟ ΗΘΟΣ και πολλή δουλειά για να πετύχουμε! Όλα αυτά αντιπροσωπεύει ο Γιώργος Γούλας.
 
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει η πόλη μας καλύτερη γιατί το αξίζει. Αυτός είναι ο στόχος της Ανανέωσης και Δημιουργίας: να δώσουμε στον τόπο μας τη μοίρα που του αξίζει.”.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...