Γκλέτσος για Διαβάτη: «Δε δικαιούται να δείχνει ούτε την παραμικρή μικροψυχία»

Γκλέτσος για Διαβάτη: «Δε δικαιούται να δείχνει ούτε την παραμικρή μικροψυχία»
Τη δική του άποψη για την κόντρα ανάμεσα σε Χρυσούλα Διαβάτη και Σάκη Ρουβά για την βράβευση του τραγουδιστή για το ρόλο του στις «Βάκχες» εξέφρασε ο Απόστολος Γκλέτσος καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Σέβομαι, αγαπώ και θαυμάζω σε υπερθετικό βαθμό την Χρυσούλα Διαβάτη και τον δάσκαλο μου και πολυαγαπημένο μου Νικήτα Τσακίρογλου. Η κυρία Διαβάτη είναι ένα μοναδικό ταλέντο. Η κυρία Διαβάτη είχε την τύχη να συμπορευθεί σε αυτή τη ζωή με έναν ογκόλιθο του θεάτρου, τον Νικήτα Τσακίρογλου. Ο Θεός και μέσα από την πολύ δουλειά βεβαίως τη δική της και την αξία της, της έδωσε μια καλλιτεχνική πορεία πάρα πολύ μεγάλη, της έδωσε χρήματα, της έδωσε μια πολύ ωραία οικογένεια. Σε όλο αυτό το μεγαλείο που της δόθηκε και για το οποίο δούλεψε, ξέρω τώρα θα εκνευριστεί μαζί μου, αλλά θα της περάσει σε μια δυο μέρες, δε δικαιούται να δείχνει ούτε την παραμικρή μικροψυχία», δήλωσε στην εκπομπή «Τα λέμε».

Και συνέχισε: «Η Χρυσούλα είναι ογκόλιθος. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, να εκφραστεί καλλιτεχνικά, ειδικά όταν κάποιον τον ακολουθεί και ο κόσμος. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτή τη ζωή να προσπαθήσουν. Για την άδεια του ηθοποιού και την καλλιτεχνική άδεια, δεν έχει άδικο».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...