Γ.Κουμουτσάκος:Άμεσες και πλήρεις εξηγήσεις για το «plan X»

fjghgΆμεσες και πλήρεις εξηγήσεις για το λεγόμενο «plan X» ζητά από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά και τις δηλώσεις του Τζέιμς Γκάλμπρειθ  στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Οι  συνεχιζόμενες αποκαλύψεις  για το ‘’plan Χ’’, την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης ακόμα και την εμπλοκή του Στρατού και τις ‘’οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνέπειες του εγχειρήματος’’, όπως τώρα παραδέχεται ένας από τους βασικούς συντάκτες του σχεδίου, επιβάλλουν στον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να δώσουν, άμεσα, πλήρεις απαντήσεις και εξηγήσεις» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ενώ επαναλαμβάνει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τρεις μέρες πριν το δημοψήφισμα και ο κ. Καμμένος μιλούσε μπροστά του για  ’’δημοκρατικό Στρατό και δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις’’ που ‘’διασφαλίζουν την σταθερότητα στο εσωτερικό’’ δεν αφήνουν πλέον αμφιβολία» υπογραμμίζει ο κ. Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας πως «για πρώτη φορά μετά την πτώση της χούντας κάποιοι σχεδίαζαν και πάντως δεν απέκλειαν ακόμα και την παρουσία του Στρατού στους δρόμους».
Μετά από όλα αυτά, καταλήγει, «υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, που να μην απαιτεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την σκοτεινή περίοδο;».

The post Γ.Κουμουτσάκος:Άμεσες και πλήρεις εξηγήσεις για το «plan X» appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...