Δήμος Αθηναίων: Έως τις 15 Σεπτεμβρίου τα βιογραφικά εθελοντών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους όσοι εκπαιδευτές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 20 από τους 30 μαθητές του φροντιστηρίου που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Από εκεί και πέρα, με δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, συγχαίρει τους μαθητές που πέρασαν σε κάποιο Πανεπιστήμιο ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, από εκείνους που δεν τα κατάφεραν ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια.

«Εκπαιδευτικός, εν ενεργεία ή συνταξιούχος, άνεργος ή φοιτητής που επιθυμεί να βοηθήσει παιδιά που θέλουν να διεκδικήσουν ισότιμα το δικαίωμα στη γνώση, ζητάμε να έρθει κοντά μας», δηλώνει η αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων Για το Παιδί Μαρία Ηλιοπούλου, επισημαίνοντας ότι «ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συμβολή όλων για να στηρίξουμε τους μαθητές οι οποίοι – παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν – κυνηγούν το όνειρο για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Όσοι εκπαιδευτές επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]. Ιδανική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι έως 15 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες και στη σελίδα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο facebook https://www.facebook.com/koinonikofront/

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...