Δείξε μου την σύντροφο σου… να σου πω τι «τύπος» άνδρα είσαι

bb

Δείξε μου την σύντροφο σου… να σου πω τι «τύπος» άνδρα είσαι

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τρίτη 10/05/2016 – 23:03

Δείξε μου την σύντροφο σου… να σου πω τι «τύπος» άνδρα είσαι

Αλήθεια τι μαρτυρά για το χαρακτήρα των αντρών «ο τύπος» γυναίκας που επιλέγουν; Μπορούμε να καταλάβουμε στοιχεία της προσωπικότητας του αν έχει δίπλα του μια ξανθιά ή μια μελαχρινή γυναίκα; Μήπως τελικά τα πρότυπα που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό γούστο;

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι επιλογές των ανδρών αναφορικά με τις γυναίκες που έχουν δίπλα τους, προδίδει στοιχεία της προσωπικότητάς τους:

Οι άνδρες που προτιμούν τις ξανθές με το πλούσιο στήθος

Είναι αυτοί που θέλουν να το παίζουν «αφέντες» εκτός κι εντός κρεβατοκάμαρας. Θέλουν «βρώμικο» σεξ κι ένα πράγμα είναι σαφές γι΄αυτούς: Στόχος τους είναι να αποφασίζουν αυτοί για τα πάντα. Ο εραστής μιας ξανθιάς θεωρεί την γυναίκα ένα άβουλο ον. Θέλει ο ίδιος να της δίνει παραγγελιές και να της υποδεικνύει τι να κάνει: από τι θα μαγειρέψει μέχρι και το πότε θα τον…κοιτάζει.

Οι άνδρες που προτιμούν τις μελαχρινές

Ένας άνδρας που προσελκύεται από αυτό το είδος της γυναίκας θέλει συνεργασία στο σεξ. Είναι σημαντικό γι’ αυτόν να μπορεί να ικανοποιήσει τη σύντροφό του. Θέλει να της αποδείξει την αγάπη του. Επίσης, του αρέσει να μοιράζεται μαζί της. Ακόμα και τα χόμπι του. Αυτός ο άνθρωπος θέλει έναν πραγματικό σύντροφο στο πλευρό του.

Οι άνδρες που προτιμούν τις κοκκινομάλλες αμαζόνες

Αυτός ο άντρας δεν έχει κανένα άγχος. Το μόνο που επιθυμεί στη ζωή του είναι να προσφέρει στην κοκκινομάλλα ερωμένη τον ουρανό με τα άστρα… τουλάχιστον στο κρεβάτι. Ο άνδρας αυτός τα βλέπει όλα εγωιστικά. Υπαγορεύει στην ερωμένη με την πυρόξανθη κόμη ακόμα και το κρασί που θα αγοράσει και της ζητά ακόμα και να συνεισφέρει στον λογαριασμό. Θεωρεί πως είναι αυτός και ο εαυτός του.  

Οι άνδρες που προτιμούν τις τροφαντές κυρίες

Οι λάτρεις των παχουλών γυναικών θέλουν να νιώθουν άνεση στο κρεβάτι. Ακόμη και στην καθημερινότητά τους, τους  αρέσει να είναι όλα εύκολα. Προτιμούν ένα χαλαρό περπάτημα και λατρεύουν το φαγητό αλλά και τα λουκούλλεια γεύματα. Η υπερβολική ομιλία των γυναικών τους ενοχλεί όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και στο τραπέζι. Θέλουν γυναίκες που δεν κάνουν θόρυβο…

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...