Δείτε πώς θα βγάλετε την τσίχλα από τα ρούχα, το χαλί και τα παπούτσια

Δείτε πώς θα βγάλετε την τσίχλα από τα ρούχα, το χαλί και τα παπούτσια

Κατηγορία

kchalkiadakis
Σάββατο 21/05/2016 – 23:59

Δείτε πώς θα βγάλετε την τσίχλα από τα ρούχα, το χαλί και τα παπούτσια

Αν η τσίχλα στο παγκάκι κατέληξε στο ρούχο σας και άλλη μια που πατήσατε μεταφέρθηκε στο χαλί σας, τι κάνετε; Πολύ απλά, ακολουθείτε τα παρακάτω.

Παπούτσια: Ξύστε την τσίχλα με νέφτι

Ρούχα: Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για αρκετές ώρες και στη συνέχεια αφαιρέστε τα κομμάτια. Καλύψτε με ένα κομμάτι χαρτί και βάλτε κερί στη συνέχεια, περάστε ένα ζεστό σίδερο πάνω από το χαρτί. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να ρίξετε βραστό ξύδι για να διαλυθεί η τσίχλα.

Μαλλιά: Μαγιονέζα (εφαρμόστε για περίπου 10 λεπτά πριν προσπαθήσετε να την βγάλετε). Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το φυστικοβούτυρο, ή δοκιμάστε να τρίψετε μέλι.

Χαλί: Παγώστε την τσίχλα με ένα παγάκι και στη συνέχεια πάρτε τα εύθραυστα κομμάτια. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να καλύψετε το σημείο με ένα κουταλάκι του γλυκού φυστικοβούτυρο. Αφήστε το να καθίσει για ένα λεπτό ή δύο, στη συνέχεια σηκώστε το με ένα υγρό πανί. Καθαρίστε την περιοχή με ένα υγρό, πανί και σαπούνι, σύμφωνα με το freepatentsgr.

Σε γενικές γραμμές το φυστικοβούτυρο, το βρεφικό λάδι, το σπρέι μαγειρέματος, το ελαιόλαδο, η μαργαρίνη, το λαρδί και η μαγιονέζα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσετε την τσίχλα από όλες τις επιφάνειες.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...