Δείτε την νέα τάση στον χώρο της άθλησης!!

Δείτε την νέα τάση στον χώρο της άθλησης!!

Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε , απλά δεν θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο τυπικό είδος άσκησης, τότε αυτή είναι σίγουρα ότι ψάχνατε!

Ο λόγος; Για το «ανθρώπινο κουκούλωμα» που φυσικά έρχεται από την Ιαπωνία!! 

Το «otonamaki» για να είμαστε ακριβείς, είναι η νέα μόδα στην άσκηση που έρχεται να χαρίσει χαλάρωση και ευεξία!

Η διαδικασία που ακολουθείται στους συμμετέχοντες της άσκησης είναι οι εξής : Οι γυμναστές τυλίγουν τους Ιάπωνες με άσπρο πανί, ώστε να συρρικνωθούν και να γίνουν μια «μπάλα». Ο τρόπος που διπλώνεται ο άνθρωπος παραπέμπει στο τρόπο που είναι κουλουριασμένα τα έμβρυα στην κοιλιά της μητέρας τους.

Μάλιστα, στην Ιαπωνία  θεωρούν ότι έχει και θεραπευτικές ιδιότητες, αφού μειώνει το στρες, βελτιώνει τη στάση του σώματος και βοηθά στην αντιμετώπιση και εξάλειψη των πόνων της μέσης. 

«Δοκιμάστε το! Μετά από κάποιους μήνες, η άσκηση αυτή με βοήθησε να μην πονάω πια στην μέση!», αναφέρει πελάτισσα του ινστιτούτου που κάνει την άσκηση αυτή, ενώ υπάρχει και αντίθετη άποψη από άλλον συμμετέχοντα ο οποίος αναφέρει  «Ήταν τελείως ασφυκτικά εκεί μέσα. Δεν πρόκειται να το ξαναδοκιμάσω!».

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303764-Deite-ten-nea-tase-ston-choro-tes-athleses ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...