Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε η Μπαρτσελόνα

Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε η Μπαρτσελόνα

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα πάντα επισκιάζεται όταν ο Λιονέλ Μέσι τραυματίζεται και αποχωρεί με πρόβλημα.

Μόλις στο δέκατο λεπτό ο Αργεντινός συγκρούστηκε με αντίπαλο και αποκόμισε ένα πρόβλημα στο γόνατο που ήταν αρκετό να του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να ξεπεράσουν το σοκ τη στιγμή που η Λας Πάλμας έδειχνε διάθεση να βγει στην κόντρα.

Στο 25ο λεπτό η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Σέτζι Ρομπέρτο έκανε γλυκιά σέντρα και ο Λουίς Σουάρεζ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κάποιοι θα περίμεναν τους «μπλαουγκράνα» να ανεβάσουν ρυθμό αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλές στιγμές προς το τέλος του ημιχρόνου.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η Μπαρτσελόνα έκανε δυο τα τέρματα της με τον Λουίς Σουάρεζ να βρίσκει και πάλι δίχτυα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η Μπαρτσα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Νεϊμάρ έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Στο 82ο λεπτό ο Χάβι Βάρας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μασεράνο και δυο λεπτά πριν το φινάλε ο Βιέρα εκμεταλλεύτηκε την κόντρα του Πικέ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...