Διάσημος πυγμάχος εξομολογείται: Έχω ερωτικές επαφές μόνο επί πληρωμή

Διάσημος πυγμάχος εξομολογείται: Έχω ερωτικές επαφές μόνο επί πληρωμή

Σε δηλώσεις που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προχώρησε ο παγκοσμίου κλάσης πυγμάχος, αποκαλύπτοντας πως πληρώνει για να έχει ερωτικές.

Ο λόγος για τον Αμερικανό σούπερ σταρ των ρινγκ, Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο οποίος δήλωσε: «Ένα πράγμα που δεν κάνω ποτέ, είναι να κάνω κάτι τσάμπα. Ακόμα και το σεξ. Είτε θα με πληρώσουν, είτε θα πληρώσω. Στο τέλος της ημέρας, όλοι λένε πως εξαγοράζω τη μία και την άλλη. Είμαι σπόνσορας των κοριτσιών. Βάζω τα λεφτά μου για να τις πάω στο επόμενο επίπεδο. Αν αξίζουν να πάνε», δήλωσε ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

1

Ο Αμερικανός πυγμάχος έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της επίδειξης πλούτου που κάνει συχνά. Παράλληλα με τα τεράστια ποσά χρημάτων που βγάζει από τους αγώνες πυγμαχίας, ο Μεϊγουέδερ διατηρεί και strip club στις ΗΠΑ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/313957-Diasemos-pygmachos-exomologeitai-Echo-erotikes-epaphes-mono-epi-plerome ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...