Δολοφονία Κουμανταρέα: Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της ανιψιάς του!

Σάββατο 11/06/2016 – 09:41ΚουμανταρέαςΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ                                                                                                                                              Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα τον Δεκέμβριο του 2014, στην Κυψέλη, με κατηγορούμενους τον 27χρονο Ρουμάνο, Στεφάν Ματασαρεάνου και τον 30χρονο ομοεθνή του Κοσμίν Γκαϊτάν.
Χθες, κατέθεσε ο σύζυγος της ανιψιάς του 83χρονου, ο πρώτος που τον αντίκρισε νεκρό, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι σκότωσαν τον συγγραφέα για τα λεφτά.
«Το σπίτι ήταν ανακατεμένο. Παντού ανοιγμένα συρτάρια και πεταμένα βιβλία. Ο Μένης ήταν πεσμένος ανάσκελα στο κρεβάτι. Το αριστερό του μάτι ήταν μωλωπισμένο. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά και κοιτούσε το ταβάνι. Του έκανα τεχνιτές αναπνοές και κάλεσα έντρομος την αστυνομία. Πέντε λεπτά αργότερα έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατό του», κατέθεσε, περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος και δήλωσε βέβαιος πως πίσω από αυτό το έγκλημα κρύβονται οικονομικοί λόγοι.
«Προσφάτως είχε πάρει 190.000 ευρώ από την πώληση του σπιτιού του στην Κηφισιά. Τη μέρα εκείνη κρατούσε χρήματα στο διαμέρισμα καθώς το πρωί της Δευτέρας, θα έμπαινε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για χημειοθεραπείες. Αυτό ενδεχομένως το γνώριζαν οι δολοφόνοι».
Όπως πρόσθεσε, ο Κουμανταρέας απέφευγε να μιλά στην οικογένειά του για την προσωπική του ζωή. «Δεν ξέραμε όλες τις συναναστροφές του. Όμως γνωρίζαμε ότι έκανε παρέα με ύποπτους τύπους του υποκόσμου οι οποίοι του τηλεφωνούσαν και ζητούσαν επίμονα χρήματα», σύμφωνα με την Espresso.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...