Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες του ΗΣΑΠ

Δολοφονία 32χρονης εφοριακού: Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες του ΗΣΑΠ

Η κλεμμένη τσάντα της θα «δείξει» το δολοφόνο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου μέσα στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια.

Η άτυχη εφοριακός βρέθηκε νεκρή με 14 μαχαιριές σε όλο το σώμα, με τον δολοφόνο της να διαφεύγει της σύλληψης και την αστυνομία να τον αναζητά με κάθε τρόπο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν τώρα τις έρευνες στον ΗΣΑΠ, μελετώντας βήμα προς βήμα τις κινήσεις που εικάζουν ότι έκανε ο δράστης. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος μετά το φονικό έφυγε τρέχοντας από το Β’ Νεκροταφείο, πηδώντας μάλιστα τη μάντρα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Ηλεκτρικό Σταθμό της περιοχής όπου ενδέχεται να μπήκε στο τρένο.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως η πρώτη κίνηση που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να διακόψουν την κίνηση του ΗΣΑΠ ώστε να γίνουν έρευνες. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί στις γραμμές κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου.

Αυτό που μελετούν τώρα είναι οι κάμερες σε όλους τους σταθμούς.

Πρόκειται για 50 περίπου κάμερες που παρακολουθούν κάθε κίνηση στους σταθμούς του Ηλεκτρικού. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως αν το κίνητρο του δολοφόνου ήταν η ληστεία, τότε ο δράστης θα κουβαλούσε συνεχώς μαζί του την μπεζ τσάντα της Δώρας Ζέμπερη η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Κοιτούν λοιπόν καρέ καρέ όλα τα βίντεο για να εντοπίσουν τον άνδρα που κρατά τη μπεζ τσάντα.

 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/307226-Dolophonia-32chrones-ephoriakoy-Sto-mikroskopio-oi-kameres-toy-ESAP ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...