Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Πολάκη

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Πολάκη

Ημέρες πένθους για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη

Όπως έκανε γνωστό με μία συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έχασε τον θείο του…

Αναλυτικά, η δημοσίευσή του είναι η ακόλουθη:

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε Χαράλαμπε…Πάντα σε έβλεπα σαν το μεγάλο μου αδελφό, που μαζί κάναμε τόσες βόλτες, τόσες συζητήσεις και που η ανθρωπιά και η καλοσύνη σου καθόρισαν ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που είμαι σήμερα” αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου θείε Χαράλαμπε. Ήσουν ο μικρότερος αδερφός , ο τέταρτος δάσκαλος της αδερφοσύνης του πατέρα μου που μου στάθηκε σαν πατέρας όλα τα δύσκολα χρόνια μετά το θάνατο του. Πάντα σε έβλεπα σαν το μεγάλο μου αδελφό, που μαζί κάναμε τόσες βόλτες, τόσες συζητήσεις και που η ανθρωπιά και η καλοσύνη σου καθόρισαν ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που είμαι σήμερα. Έτσι θέλω να σε θυμάμαι όπως στις φωτογραφίες αυτές στα γλέντια στο πατρικό μου στον Αργουλέ με όλους τους φίλους και εδικούς που μας ένωναν ακατάλυτοι δεσμοί ήθους, αξιών και ενός λαϊκού πολιτισμού αδερφοσύνης και αλληλεγγύης που είναι ο σκληρός πυρήνας μιας αριστεράς της πράξης που πάντα πίστευες και στήριξες”.

σαδαδ

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/315348-Dyskoles-ores-gia-ton-Paylo-Polake ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...