ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Επαφές και συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις – συζητήσεις της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με τους συλλόγους, φορείς και υπηρεσίες της Ναυπακτίας.

Σε αυτά τα πλαίσια και σε πολύ καλό κλίμα, που βοήθησε στο να γίνει ουσιαστική συζήτηση,  ομάδες στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, συναντήθηκαν την Πέμπτη 3/4 και την Παρασκευή 4/4 με τους συλλόγους των Αρχιτεκτόνων και των Μηχανικών ελεύθερων επαγγελματιών.

 

Η συζήτηση με τους Αρχιτέκτονες εστιάστηκε  στις παρεμβάσεις του δήμου, που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην πόλη μας. Στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτών, δυστυχώς δεν ερωτήθηκε ο πλέον αρμόδιος σύλλογος της πόλης, ο σύλλογος Αρχιτεκτόνων. Ο δήμος Ναυπακτίας και οι φορείς της πόλης, οφείλουμε να διαμορφώσουμε σε συνεργασία και να εκφράσουμε την άποψή μας για την πόλη μας. Στην συνάντηση έντονα εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για την επιλογή της σημερινής δημοτικής αρχής να αναθέτει σοβαρές μελέτες σε μελετητικά γραφεία εκτός Ναυπάκτου που δεν έχουν βιωματική σχέση με την πόλη μας, παρ’ όλο που πολλοί ντόπιοι μελετητές έχουν αντίστοιχη αποδεδειγμένη επιστημονική επάρκεια. Στην συνάντηση με τους Μηχανικούς, σχολιάστηκαν οι δυσχερείς επιπτώσεις της κρίσης στον κλάδο των Μηχανικών. Προβλήθηκε η ανάγκη, οι αναθέσεις των έργων από τον δήμο Ναυπακτίας να δίδονται σε εργολήπτες της περιοχής, με ισονομία και διαφάνεια, χωρίς υποκειμενικά κριτήρια. Παράλληλα συζητήθηκε η λειτουργία της υπηρεσίας δόμησης της πόλης (πρώην Πολεοδομικό Γραφείο Ναυπάκτου), καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω υποστελέχωσης της υπηρεσίας.

 

Την Παρασκευή 4 Απριλίου, στελέχη της Πρωτοβουλίας

παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του bazaar της Φλόγας, στο Φετιχέ Τζαμί.

 

Η Δράση Ελληνίδων bloggers και η Φλόγα δημιούργησαν ένα πανηγύρι αγάπης, σε μια έκθεση – bazaar χειροποίητων αντικειμένων, με θέμα «πεταλούδες και λουλούδια».

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους μικρούς αγωνιστές …τα παιδιά της Φλόγας.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο επικεφαλής της δεν μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια δράση. Είναι σαφές ότι θα σταθούμε δίπλα σε κάθε δομή αλληλεγγύης, ειδικά σήμερα που οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες.

 unnamed (3) unnamed (2)

 

 

 

 

 

Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε Τακη που πας δεν βλεπεις οτι εισαι για αποσυρση;
    Τα γεροντακια να πανε σπιτι τους. Το ειπαμε δεν θα το λεμε συνεχεια. Η ηλικια σου ειναι απαγορευτικη για να ασχοληθεις με την πολιτικη τωρα πισω πισω. Τι σου φταιμε εμεις επειδη εσυ αποφασισες την θεση του Δημαρχου για να σκοτωνεις την ωρα σου; Σοβαρεψου δασκαλε.

  2. Συμφωνω και εγω φιλαρακο. Καλος σαν δασκαλος αλλα μην το παρακανουμε. Τουλαχιστον ας βαλει μπροστά κανεναν πιο νεο. Αυτη θα ειναι και η αιτια που θα χασει. Ποιος θα παει να ψηφισει τον παππου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...