ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Επαφές και συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις – συζητήσεις της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με τους συλλόγους, φορείς και υπηρεσίες της Ναυπακτίας.
Ο στόχος είναι να οικοδομηθεί κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης με το σύνολο, αν είναι δυνατόν, της κοινωνίας. Ταυτόχρονα οι προτάσεις των φορέων μπορούν να αποτελέσουν την πρώτη ύλη για την επεξεργασία προτάσεων και λύσεων για μικρά και μεγάλα τοπικά προβλήματα.
Σε αυτά τα πλαίσια και σε πολύ καλό κλίμα, ομάδες στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, συναντήθηκαν με τον Εμπορικό σύλλογο Ναυπάκτου, τον Ποδηλατικό όμιλο, τον Ναυτικό όμιλο, το σωματείο των επαγγελματιών οδηγών ΤΑΞΙ, τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας, τον σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών.
Στις συζητήσεις κυριάρχησαν θέματα όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα σε όλες του τις πλευρές, η καλή συνεργασία του δήμου με τα σωματεία της πόλης, η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, η αξιοποίηση της πλαζ και του αλσυλλίου στο Γρίμποβο, η δημιουργία καταφύγιου σκαφών και συνεδριακού κέντρου, η τουριστική ανάπτυξη με διάφορες μορφές τουρισμού, το ετήσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ναυπακτίας, τα προβλήματα στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας, η σχολική στέγη, τα προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία των σχολικών μονάδων κ.α.

Γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

22222 11111



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...