Εγκατέλειψαν σκύλο σε σιδηροδρομικό σταθμό με τα υπάρχοντά του σε βαλίτσα

Εγκατέλειψαν σκύλο σε σιδηροδρομικό σταθμό με τα υπάρχοντά του σε βαλίτσα
Βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε σιδηροδρομικό σταθμό της Σκωτίας δεμένος δίπλα σε μία βαλίτσα με τα υπάρχοντά του -το μαξιλάρι, το παιχνίδι του, ένα δοχείο φαγητού και τροφή.

Είναι ο Κάι, διασταύρωση ράτσας Σαρ Πέι, και η οργάνωση προστασίας των ζώων SPCA καταβάλλει αγώνα για να εντοπίσει ποιος ευθύνεται για την εγκατάλειψή του.

To σκωτσέζικο παράρτημα της SPCA εντόπισε τον πρώτο ιδιοκτήτη του σκύλου μέσω του τσιπ που έφερε ο τετράποδος.

Εκείνος τους είπε πως τον είχε πουλήσει on-line το 2013 σε άτομο του οποίου τα στοιχεία είναι άγνωστα.

Ο Κάι, το όνομα του σκύλου που ήταν καταγεγραμμένο στο τσιπ, φιλοξενείται σε κέντρο της SPCA στη Γλασκώβη μέχρι να βρεθεί η πραγματική του οικογένεια, εκείνοι που θα τον αγαπήσουν και δεν θα τον αφήσουν ποτέ.

«Ο Κάι είναι δύο με τριών ετών, ένας γλυκύτατος σκύλος με καλή συμπεριφορά. Θα τον φροντίσουμε μέχρι να του βρούμε ένα μόνιμο σπίτι όπου θα τον αγαπούν» ανέφερε η οργάνωση υπογραμμίζοντας ότι η εγκατάλειψη ζώου είναι αδίκημα βάσει νόμου στη Σκωτία από το 2006.

Όσοι διαπιστωθεί πως εγκατέλειψαν ζώο απαγορεύεται να έχουν άλλο στην κατοχή τους εφ’ όρου ζωής.

Η SPCA τονίζει ότι δεν καθιστά λιγότερο σκληρό ή καταδικαστέο το περιστατικό επειδή μαζί με τον σκύλο βρίσκονταν τα προσωπικά του αντικείμενα, σημειώνοντας παράλληλα τους κινδύνους από την πώληση ζώων μέσω Διαδικτύου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...