Εγκρίθηκε η αύξηση Μ.Κ ύψους 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

Εγκρίθηκε η αύξηση Μ.Κ ύψους 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

Η γενική συνέλευση της Δικέφαλος 1924 ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την χρηματοδότηση της δεύτερης φάσης κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Όπως είναι γνωστό, το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης (περίπου 15 εκατ. ευρώ) θα καλύψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Από 2 εκατ. ευρώ θα βάλουν οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηϊωάννου, ενώ 1 εκατ. ευρώ θα καλυφθεί από επιχειρηματία φίλο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων με θέματα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά το συνολικό ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ (€20.000.000) με την έκδοση 2 εκατομμυρίων (2.000.000) νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με ονομαστική αξία και τιμή διάθεσης 10 ευρώ εκάστη και τον τρόπο κάλυψης.

Προσωρινός Πρόεδρος ήταν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γενεράκης Κώστας και Γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Άννα. Οριστικός πρόεδρος εξελέγη ο δικηγόρος κ Ζαχόπουλος Παναγιώτης και Γραμματέας ο κύριος Γιαννακόπουλος Διονύσιος, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου. Εμπρόθεσμα κατέθεσαν τις μετοχές τους 161 μέτοχοι, με συνολικό ποσό μετοχών 191.183».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/322370-Egkritheke-e-ayxese-M-K-ypsoys-20-ekat-eyro-gia-ten-Agia-Sophia ΣΠΟΡΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...