Εδώ και 14 χρόνια γνώριζαν για τον καθηγητή με το περουκίνι στο ΤΕΙ Σερρών

Εδώ και 14 χρόνια γνώριζαν για τον καθηγητή με το περουκίνι στο ΤΕΙ Σερρών

Στόματα που έμεναν κλειστά από το 2004, όπου ήταν γνωστή η δράση του καθηγητή με το περουκίνι, άρχισαν να ανοίγουν με το πέρας των ημερών.

Οι φοιτητές στο ΤΕΙ ήδη από εκείνη την εποχή ήξεραν για το τι ζητούσε ο καθηγητής με το περουκίνι από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες. Στους μεν ζητούσε χρήματα για να περάσουν το μάθημα, χρήματα που καταβάλονταν σε φροντιστήρια που συμμετείχαν στην κομπίνα που είχε στήσει, στις δε κοπέλες ζητούσε ραντεβού…και βλέπουμε.

Όπως δηλώνουν τότε οι φοιτητές «υπάρχουν καταγγελίες οτι παρενοχλεί σεξουαλικά τις φοιτήτριες για να περάσουν τα μαθήματα», ζητάει χρήματα από άλλους, ενώ «καλεί στο γραφείο του τις φοιτήτριες, βγαίνουν έξω μαζί και μετά το γυρνάει εκεί που θέλει αυτός». Στα αγόρια, λέγανε τότε οι φοιτητές ζητάει λεφτά για να περάσουν το μάθημα. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, φοιτητές και καθηγητές συναντήθηκαν με τον καθηγητή και συζήτησαν το θέμα και αποφασίστηκε να μην υπάρξει καμία ενέργεια αλλά να περιμένουν την έμπρακτη αλλαγή συμπεριφοράς του καθηγητή με το περουκίνι. Γεγονός που σημαίνει οτι και οι καθηγητές ήξεραν τις καταγγελίες και σιώπησαν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κοπέλας που έχει αποφοιτήσει εδώ και τέσσερα χρόνια για το πώς δρούσε ο καθηγητής των ΤΕΙ. Η ίδια προσεγγίστηκε μέσω Facebook από το φροντιστήριο, με το οποίο συνεργαζόταν ο κατηγορούμενος καθηγητής, για τον χρηματισμό του.

Στο μήνυμα που έλαβε, καθίστατο σαφές ότι αν γραφόταν στο φροντιστήριο, θα περνούσε στο μάθημα του καθηγητή.

Η κοπέλα πλήρωσε το ποσό των 300 ευρώ. Ερωτηθείσα γιατί δεν ανέφερε τον καθηγητή στις αρχές, απάντησε ότι «ούτε θυμάμαι πόσες φορές με είχε κόψει στο μάθημα, αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάρω το πτυχίο μου». Ήξερε εξάλλου ότι δεν θα γινόταν κάτι αν έκανε μεμονωμένη καταγγελία.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/343839-Edo-kai-14-chronia-gnorizan-gia-ton-kathegete-me-to-peroykini-sto-TEI-Serron ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...