Εθελόντρια έκανε σεξ με πρόσφυγα σε hot spot και… ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Σάλος προκλήθηκε με την ανάρτηση εθελοντή, από τη “ζούγκλα” του Καλαί, που αποκάλυψε μέσω facebook, ότι Βρετανίδες εθελόντριες πηγαίνουν κάθε μέρα στον αυτοσχέδιο καταυλισμό, όχι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους απελπισμένους ανθρώπους που ζουν σε άθλιες και ανασφαλείς συνθήκες, αλλά για να κάμουν σεξ ακόμα και με ανήλικους πρόσφυγες.

Η επίμαχη ανάρτηση δημοσιεύθηκε στον βρετανικό Τύπο, αλλά διεγράφη από την σελίδα της οργάνωσης «People to People Solidarity» στην οποία είχε φιλοξενηθεί, όταν δημιουργήθηκε σάλος ενώ αρκετοί εθελοντές επέκριναν την οργάνωση και υποστήριξαν ότι η είδηση θα έπρεπε να είχε κρατηθεί μυστική.

Τώρα, το θέμα λαμβάνει επιπλέον διαστάσεις, αφού η 41 ετών Βρετανίδα Sarah Gayton, πρώην εθελόντρια στην «ζούγκλα» του Καλαί, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Times και ανακοίνωσε ότι σύντομα παντρεύεται τον νεαρό Σύρο Hamoude Kahlil, φοιτητή νομικής από το Χαλέπι, τον οποίο γνώρισε ενώ εκείνη προσέφερε εθελοντική εργασία στον αυτοσχέδιο καταυλισμό.

Ο Σύρος πρόσφυγας έφυγε από την πατρίδα του το 2014 και το 2015 γνωρίστηκε με την 41χρονη Βρετανίδα. Το ζευγάρι μέσα σε λίγους μήνες αρραβωνιάστηκε και όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στο facebook έλαβε 85 likes και πολλά ενθαρρυντικά σχόλια με ευχές για την σχέση του.

Η Gayton, που κατοικεί στο δυτικό Λονδίνο, δήλωσε ότι η αγάπη του ζευγαριού είναι «γνήσια» και τόνισε για τα επικριτικά δημοσιεύματα που θέλουν τις Βρετανίδες εθελόντριες να κάνουν σεξ με τους πρόσφυγες: «Πάντα μπορεί κανείς να κοιτάζει στην ζωή των άλλων και να βγάζει θλιβερά συμπεράσματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι γνώρισα πριν ένα χρόνο έναν υπέροχο άνδρα που με φροντίζει και είμαι ευτυχισμένη».

Όμως, η Clare Mosely, που έχει ιδρύσει την φιλανθρωπική οργάνωση Care4Calais, έδωσε συνέντευξη στην βρετανική ιστοσελίδα Independent για το θέμα και δήλωσε: «Παρόλο που είναι δυνατόν να δημιουργούνται ειλικρινή “ρομάντζα” μεταξύ εθελοντών και προσφύγων στον καταυλισμό, τέτοιες σχέσεις θα πρέπει να απαγορεύονται αυστηρά επειδή θα μπορούσαν να έχουν καταστροφική συναισθηματική επίδραση στους πρόσφυγες».

Ο νεαρός Σύρος, που αναμένεται να παντρευτεί την 41χρονη Βρετανίδα, μετά την γνωριμία τους απέδρασε από το Καλαί αφού κρύφτηκε στην καρότσα φορτηγού και τώρα ζει με την πρώην εθελόντρια στην κατοικία της στο δυτικό Λονδίνο. Ο Σύρος πρόσφυγας έχει λάβει από την βρετανική κυβέρνηση προσωρινή άδεια παραμονής για πέντε χρόνια.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...