Εκτακτα μέτρα παίρνει η Τουρκία για την τρομοκρατία

Εκτακτα μέτρα παίρνει η Τουρκία για την τρομοκρατία
Εκτακτα μέτρα προστασίας παίρνει η τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, μετά από την απόφασή της να συμπεριλάβει στο σημερινό τεύχος της ένα μέρος του τιράζ του Charlie Hebdo.

Στο παρελθόν υπουργοί της ισλαμοσυντηρητικής τουρκικής κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται από το 2002 στην εξουσία, είχαν καταγγείλει τις «προκλήσεις» της γαλλικής εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Τη λήψη, σε σύντομο χρόνο, έκτακτων μέτρων κατά της τρομοκρατίας εξήγγειλε από το βήμα της Εθνοσυνέλευσης ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός κάλεσε ακόμη σε ηρεμία, να μην υπάρξουν βιαστικά βήματα, ενώ σημείωσε ότι το ζήτημα της μάχης με την τρομοκρατία πρέπει να τεθεί σε πλαίσιο ευρωπαϊκήςε αλληλεγγύης.

Ανακοινώθηκε ακόμη, ότι μέσα στο 2015 θα δημιουργηθούν ειδικές πτέρυγες στις φυλακές για τους τζιχαντιστές κρατουμένους, ενώ ανακοινώθηκε ότι η πλατφόρμα για την ανταλλαγή δεδομένων επιβατών μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, σε ό,τι αφορά το γαλλικό της τμήμα, θα είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο του 2015.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...