“Ελπίζω να ξαναγίνω ο παίκτης που ήμουν”

Να ξαναγίνει ο μεγάλος παίκτης του παρελθόντος είναι ο διακαής πόθος του Μίκαελ Εσιέν όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

“Πιστεύω ότι αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας και για την ομάδα. Ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας γιατί όσα συνέβησαν στο ντέρμπι δεν έπρεπε να γίνουν. Ομως συνέβησαν και ακολούθησε το ματς με τον Ηρακλή. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να νικήσουμε τη Βέροια, τα καταφέραμε κι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Εχουμε πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος” τόνισε αρχικά ο Γκανέζος.

Οσον αφορά στον ίδιο, ο άσος του τριφυλλιού επεσήμανε: “Αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω λίγο κουρασμένος αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δυστυχώς έμεινα αρκετό καιρό εκτός λόγω τραυματισμού, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι μαζί με την ομάδα και είμαι χαρούμενος που έπαιξα το δεύτερο 90λεπτο μου.

Πιστεύω ότι με όσα περισσότερα παιχνίδια παίζω θα μπορέσω να επιστρέψω στον πραγματικό εαυτό μου. Στον ποδοσφαιριστή που ήμουν!

Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να προσπαθήσω να απολαμβάνω το παιχνίδι μου όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Ελπίζω να ξαναγίνω ο παίκτης που ήμουν.

Ηταν κάτι δύσκολο αυτό που πέρασα, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και όταν συμβαίνουν πρέπει να είσαι ήρεμος και να ακούς τις συμβουλές των γιατρών.

Αυτό έκανα και δεν πρόσθεσα πίεση στον εαυτό μου. Απολαμβάνω κάθε στιγμή και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.

Οταν συμβαίνουν οι τραυματισμοί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν μόνο να κριτικάρουν αλλά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου.

Το μόνο που έκανα ήταν να συνεχίσω τη θεραπεία μου ώστε να επιστρέψω. Είμαι απ’ αυτούς που απολαμβάνουν να παίζουν ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.

Οταν αγωνίζομαι προσπαθώ να είμαι ένας από τους ηγέτες στο γήπεδο, προσπαθώ να μιλάω στους συμπαίκτες μου και αυτό έκανα και στη Βέροια. Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, όμως συνεχίσαμε μέχρι τέλους την προσπάθεια και καταφέραμε να σκοράρουμε”.

Πηγή: Ο Φίλαθλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...