«Εμφύλιος» στην Περιφέρεια Αττικής για τη Λεωφόρο

«Εμφύλιος» στην Περιφέρεια Αττικής για τη Λεωφόρο

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η Περιφέρεια Αττικής έχει δώσει την έγκριση της για οικονομική ενίσχυση που αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού. 

Την περασμένη εβδομάδα η Περιφέρεια ενέταξε στον σχεδιασμό της το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Ωστόσο, τέσσερα μέλη από την παράταξη της Ρένας Δούρου εξέφρασαν δημόσια την αντίθεσή τους. Πρόκειται για τους Γιώργο Γαβρίλη (αντιπεριφερειάρχη Πειραιά), Αγγέλικα Σαπουνά (αντιπεριφερειάρχη Έργων και Υποδομών), Παναγιώτη Αθανασιάδη (αντιπεριφερειάρχη πληροφορικής) και Δημήτρη Δημάκο (Περιφερειακό Σύμβουλο). 

Στη δήλωση τους οι τέσσερις αναφέρουν: «Δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται σε χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ, που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον τα χρησιμοποιούν ως παρένθετα πρόσωπα». 

Πάντως προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη αντίδραση που έρχεται καθυστερημένα και δεν είχε εκφραστεί το προηγούμενο διάστημα στην Περιφέρεια. Τουλάχιστον με επίσημο τρόπο, όπως η συγκεκριμένη δήλωση.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312572-Emphylios-sten-Periphereia-Attikes-gia-te-Leophoro ΣΠΟΡ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...