«Εντυπωσιακές οι μεταγραφές των Μπογέ και Πόνσε για την ΑΕΚ»

«Εντυπωσιακές οι μεταγραφές των Μπογέ και Πόνσε για την ΑΕΚ»

Μπορεί η Σέλτικ να αγωνίζεται σήμερα για το πρωτάθλημα, όμως στην πραγματικότητα τα πάντα γι’ αυτήν κινούνται σε ρυθμούς ΑΕΚ.

Η Daily Record, στην έντυπη έκδοσή της, έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος του ρεπορτάζ των Κελτών στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (8/8, 21:45), ενώ φιλοξενεί και άρθρο του συντάκτη της Κρεγκ Σουάν, στο οποίο αναφέρεται στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Σε αυτό, ο Βρετανός δημοσιογράφος στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η σκωτσέζικη ομάδα έχει ήδη στα πόδια της επίσημα ματς για τα προκριματικά του Champions League, ενώ θα έχει και ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, τη στιγμή που η Ένωση έχει δώσει μόνο τέσσερα φιλικά.

Επισημαίνει, λοιπόν, την ανάγκη να εκμεταλλευτεί η Σέλτικ αυτόν τον παράγοντα, στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση απέναντι στον δικέφαλο, ο οποίος έχει προχωρήσει σε δύο εντυπωσιακές μεταγραφές, αυτές των Λούκας Μπογέ και Λούκας Πόνσε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Η ΑΕΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, που πέρασε μια περίοδο μεγάλης επανόρθωσης. Είχαν τα προβλήματά τους πρόσφατα και έπεσαν στην τρίτη κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων πριν από πέντε χρόνια. Όμως, πάλεψαν και βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής στην με εντυπωσιακό τρόπο, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 24 χρόνια, έχοντας χάσει μόνο δυο από τα 30 παιχνίδια τους.

Ο προπονητής με τον οποίο κέρδισε τον τίτλο, ο Μανόλο Χιμένεθ, επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία, για να αναλάβει την Λας Πάλμας και αντικαταστάθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως, έχουν γίνει κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων δύο Αργεντινών, του Λούκας Μπογέ και του Λούκας Πόνσε, που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από την Ιταλία».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/339028-Entyposiakes-oi-metagraphes-ton-Mpoge-kai-Ponse-gia-ten-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...