Επίδομα παιδιού: Ανοίγει το Α21 – Σε ποιους θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία ένταξης

Επίδομα παιδιού: Ανοίγει το Α21 – Σε ποιους θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία ένταξης

Έως τις 20 Ιουνίου πρέπει να υποβληθεί η φορολογική δήλωση των δικαιούχων του επιδόματος παιδιού, έτσι ώστε να ”κατοχυρώσουν” τη δόση Μαρτίου – Απριλίου.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν έως τις 20 Ιουνίου στο TAXISNET τις φορολογικές τους δηλώσεις και τις αιτήσεις Α21 για τη χορήγηση των νέων οικογενειακών επιδομάτων τότε θα λάβουν το επίδομα στο χρονικό διάστημα 25-27 Ιουνίου. Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι δεν έχουν λάβει τα επιδόματα του πρώτου διμήνου θα τα εισπράξουν μαζί και αυτά.

Δεύτερη ευκαιρία για όσους δεν προλάβουν

Όσοι δεν καταφέρουν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις (και το Α21) έως τις 20 Ιουνίου, θα μπορούν να εισπράξουν τα επιδόματα που αντιστοιχούν στο δεύτερο και στο τρίτο δίμηνο του έτους ή τα επιδόματα που αντιστοιχούν σε ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του έτους στο διάστημα από 25 έως 27 Ιουλίου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/332905-Epidoma-paidioy-Anoigei-to-A21-Se-poioys-tha-dothei-deytere-eykairia-entaxes ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...