Επίσκεψη Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στην Ναύπακτο

Η υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου το Νομό Αιτωλοακαρνανίας και την πόλη της Ναυπάκτου, συνοδευόμενη από την κα. Εφη Γρίνου, μέλος της Τοπικής Συντονιστικής του ΠΑΣΟΚ.

 

Επίσκεψη στο Δημαρχείο

Επισκέφτηκε τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Μπουλέ, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της πόλης και συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή. «Εδώ στην Ναύπακτο, το 1951, αναχαιτίστηκαν για πρώτη φορά  οι απειλητικές δυνάμεις για την Ευρώπη. Ας ελπίσουμε όχι και πάλι, από εδώ θα αναχαιτιστούν και πάλι οι δυνάμεις αυτές που απειλούν την Ευρώπη. Αυτές οι δυνάμεις που εκφράζονται μέσα από έναν μηδενιστικό ευρωσκεπτικισμό που είναι είτε εθνικιστικός ευρωσκεπτικισμός, είτε ακροδεξιός/νεοναζιστικός, είτε και αριστερίστικος» ευχήθηκε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

 

Η Αφροδίτη ενημερώθηκε από τον αντιδήμαρχο οικονομικών και κοινωνικής αλληλεγγύης, Κώστα Σταυρόπουλο για τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και για τις σημαντικές πρωτοβουλίες του δήμου σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης.

 

Επίσκεψη στον Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων & Φίλων «Αλκυόνη» και στην στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ

 

Με την προτροπή του αντιδημάρχου κ. Σταυρόπουλου, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέφτηκε τη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑΜΕΑ «Αλκυόνη», όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο του συλλόγου Βάσω Παναγοπούλου και εργαζόμενους στη στέγη και ενημερώθηκε για το γεγονός της αναστολής της λειτουργίας της στέγης λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων!

«Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εργασίας κ.Βασίλη Κεγκέρογλου θεσμοθετήθηκε το ειδικό νοσήλιο – τροφείο για τις στέγες υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρίες (ΣΥΔ). Δυστυχώς  παρά το γεγονός της δημοσίευσης στο ΦΕΚ της ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Εργασίας, ο Διοικητής του ΠΕΔΥ δεν έχει προχωρήσει στην υπογραφή των ΣΥΔ και τον ΠΕΔΥ ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τα νοσήλια οι ΣΥΔ. Η «Αλκυόνη» αναγκάστηκε να αναστείλει την λειτουργία της και 9 παιδιά έχασαν το σπίτι τους. Είναι απαραίτητο να υπογραφούν άμεσα οι συμβάσεις και να επιστραφεί στα παιδιά αυτά η ζωή που τους στερήσανε για γραφειοκρατικούς λόγους.»

 

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Ευ.Βενιζέλο και τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Β. Κεγκέρογλου για τις εξελίξεις στο θέμα των ΣΥΔ, ώστε να παρέμβουν στους αρμόδιους υπουργούς.

 

Επίσκεψη στον συνεταιρισμό Γυναικών Ναυπάκτου

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέφτηκε τον Συνεταιρισμό Γυναικών Ναυπάκτου και ενημερώθηκε για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Συνεταιρισμός και τα εξαιρετικά γλυκά κουταλιού που κατασκευάζει αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω υπέρμετρης γραφειοκρατίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...