«Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Νικ. Μουρκούση σε Λεσίνι και Κατοχή»

bb

Το Λεσίνι και την Κατοχή επισκέφθηκε την Πέμπτη 20/3/14 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής ολόκληρου του συνδυασμού του.

 

Ο γιατρός είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, αφού θήτευσε εκεί επί πενταετία και έκτοτε στο Κέντρο Υγείας ήταν οικογενειακός γιατρός εκατοντάδων οικογενειών. Επιπλέον, διατηρεί φιλικές σχέσεις με το σύνολο των κατοίκων, που τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.

Σε ιδιαίτερα θετική  και φιλική ατμόσφαιρα, οι δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, έγιναν ένθερμα δεκτοί από τους δημότες της περιοχής. Ο Νίκος Μουρκούσης είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς από αυτούς και να συλλέξει τα μεγάλα παράπονα που έχουν από την δημοτική αρχή. Όλοι αισθάνονται παραμελημένοι και έχουν την σαφή αίσθηση ότι, με Δήμαρχο τον Νίκο Μουρκούση, η περιοχή τους θα προσεχθεί ιδιαίτερα.

 

Ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών» με την συνεργασία και συμπαράσταση πολλών συμπολιτών που αγαπούν ιδιαίτερα τον τόπο τους, συλλέγει τα προβλήματα που υπάρχουν και εκπονεί ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων, που θ’ αλλάξουν την γκρίζα εικόνα της περιοχής και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων, δίνοντας νέες δυνατότητες σ’ αυτή την πανέμορφη και πολύ παραγωγική περιοχή.

sp20140320-katochi-PRESS03 sp20140320-katochi-PRESS01

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...