Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Προσφέρουμε τη Λεωφόρο δωρεάν για το φιλικό με τον Λεβαδειακό»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Προσφέρουμε τη Λεωφόρο δωρεάν για το φιλικό με τον Λεβαδειακό»

Κίνηση καλής θέλησης από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προς την ΠΑΕ, καθώς με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως για να μείνει ενωμένος ο σύλλογος παραχωρεί δωρεάν τη Λεωφόρο για το φιλικό με τον Λεβαδειακό στις 18/8.

Επιπλέον, η πλευρά του ΑΟ τονίζει πως η κίνηση αυτή γίνεται παρά τις συνεχόμενες κινήσεις της ΠΑΕ κατά της «Μάνας του Λόχου» που αποκορύφωμα είχαν την ξαφνική κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς, ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου», οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου, προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/339680-Erasitechnes-Panathenaikos-Prospheroyme-te-Leophoro-dorean-gia-to-philiko-me-ton-Lebadeiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...