Ερντογάν εν εξάλλω: Επίθεση στην οικονομία είναι επίθεση στη σημαία

Ερντογάν εν εξάλλω: Επίθεση στην οικονομία είναι επίθεση στη σημαία

Από ότι φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει σκοπό να λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσης της χώρας του με την Αμερική και τον Ντόναλντ Τραμπ. Αντιθέτως ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά με κάθε δήλωσή του.

«Η επίθεση στην οικονομία δεν διαφέρει από επίθεση στη σημαία» είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του τη Δευτέρα και ενώ οι σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όχι μόνο γιατί η Άγκυρα αρνείται να αφήσει ελεύθερο τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον αλλά και γιατί η Ουάσιγκτον τη «στραγγαλίζει» οικονομικά με νέες κυρώσεις.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι θα αναγκάσουν την Τουρκία να τα παρατήσει μέσω των συναλλαγματικών ισοτιμιών, θα καταλάβουν σύντομα ότι κάνουν λάθος είπε ο Ερντογάν. Μια σαφής αναφορά στις ΗΠΑ και τον Τραμπ.

Κατά τον πρόεδρο της Τουρκίας, μια επίθεση στην οικονομία της, δεν διαφέρει σε τίποτα από μια επίθεση κατά της σημαίας, κατά της ίδιας της χώρας δηλαδή. Ο τουρκικός λαός, τόνισε ο Ερντογάν, είναι ικανός να ξεπεράσει τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η χώρα του.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/340361-Erntogan-en-exallo-Epithese-sten-oikonomia-einai-epithese-ste-semaia ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...