Ερωτήματα ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις συμβούλου του κ. Μητσοτάκη με την Energa

Ερωτήματα ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις συμβούλου του κ. Μητσοτάκη με την Energa

Σειρά ερωτημάτων για τη σχέση συμβούλου του προέδρου της Ν.Δ. με την Energa, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου.

Σύμφωνα με τον κυβερνών κόμμα, «ο Γρηγόρης – Αλέξανδρος Δημητριάδης, ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, είχε συνεργαστεί με τον όμιλο Energa από το 2010 έως το 2012, ενώ είχε εμπλοκή και στη δημιουργία off-shore εταιρειών του Ομίλου».

Και διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ: «Μέχρι πού φτάνουν οι σχέσεις με την υπόθεση Energa; Άραγε, είναι αυτός ο λόγος που ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, κατηγορώντας για άλλη μια φορά την κυβέρνηση για το νόμο Παρασκευόπουλου;»

Στο μεταξύ νωρίς το απόγευμα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με παραγγελία του, ζήτησε την άσκηση έφεσης εις βάρος του βουλεύματος, με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Αριστείδης Φλώρος.

Μεταξύ άλλων, ο αντιεισαγγελέας έκρινε ότι «η πιστοποίηση για το ποσοστό αναπηρίας του κρατούμενου ήταν αόριστη, δεν ήταν θεμελιωμένη και δεν έπειθε».

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/341072-Erotemata-SYRIZA-gia-tis-scheseis-symboyloy-toy-k-Metsotake-me-ten-Energa ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...