Ερωτήματα για τα σπίτια Βαρουφάκη – Δανάης

Ερωτήματα για τα σπίτια Βαρουφάκη - Δανάης
Πολλά έχουν γραφεί για το περίφημο εξοχικό του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου στην Αίγινα, ενώ μετά την πρόσφατη φωτογράφηση για το γαλλικό περιοδικό Paris Match ποικίλα σχόλια προκάλεσε και η οικία του ζεύγους στην περιοχή της Πλάκας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής, τόσο το εξοχικό της Αίγινας όσο και η κατοικία στην Πλάκα ενοικιάστηκαν κατά τη διάρκεια της απουσίας του ζεύγους στην Αμερική -πριν την υπουργοποίηση του κ. Βαρουφάκη- για ολιγοήμερες διακοπές σε ξένους. Ωστόσο, η ενοικίαση πραγματοποιήθηκε χωρίς προηγουμένως να εκδοθεί η απαιτούμενη εκ του νόμου ειδική άδεια του ΕΟΤ, έτσι ώστε να μπορούν να δικαιολογηθούν και να φορολογηθούν τα σχετικά έσοδα.

Τι απαντούν συνεργάτες του Γ. Βαρουφάκη

Μέσω των συνεργατών του ο υπουργός οικονομικών τονίζει ότι καμία εκ των δύο κατοικιών δεν του ανήκει προσωπικά, καθώς το σπίτι στην Αίγινα ανήκει εξ ημισείας στη σύζυγό του και το πρώην άντρα της, ενώ στο σπίτι της Πλάκας πλήρωνε και ενοίκιο, καθώς ανήκει στην πεθερά του.

Σύμφωνα με το δημοσιευμα, στενός συνεργάτης του υπουργού, έκανε λόγο για παράλειψη και άγνοια της συζύγου του κ. Βαρουφάκη για την υποχρεωτική έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας του ΕΟΤ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...