Ευκαιρίες καριέρας στο… παλάτι του Μπακιγχαμ: Η Βασίλισσα ζητά “υπεύθυνο twitter” με μισθό 50.000 λίρες!

Ευκαιρίες καριέρας στο… παλάτι του Μπακιγχαμ: Η Βασίλισσα ζητά “υπεύθυνο twitter” με μισθό 50.000 λίρες!

Κατηγορία

phpanos
Τρίτη 19/04/2016 – 11:43

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της βασιλείας της βρέθηκε αντιμέτωπη με τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της τεχνολογίας! Από την άφιξη της έγχρωμης τηλεόρασης έως την επέλαση των κινητών και του Διαδικτύου. 

Ωστόσο εμφανίστηκε ιδιαίτερα δεκτική, αναγνωρίζοντας ότι πάντα θα πρέπει κανείς να προσαρμόζεται στις τεχνολογικές εξελίξεις. Ήταν, άλλωστε και η πρώτη μονάρχης που έστειλε e-mail κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε στρατιωτική βάση το 1976 και ενώ η όλη τεχνολογία ήταν ακόμη στα σπάργανα. 

Πλέον, η βασίλισσα Ελισάβετ, που την ερχόμενη Πέμπτη γίνεται 90 ετών, είναι πρόθυμη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεχνολογία. Γι’ αυτό και αναζητά διαχειριστή για τους λογαριασμούς του Μπάκιγχαμ στα social media. 

Ο νέος υπάλληλος του παλατιού θα μένει σε αυτό και η αμοιβή του προσδιορίζεται στις 50.000 λίρες τον χρόνο ή περίπου 63.000 ευρώ! Ο επικεφαλής των ψηφιακών λογαριασμών του Μπάκιγχαμ θα πρέπει, όπως αναφέρει η αγγελία, «να αναπτύξει την ψηφιακή στρατηγική επικοινωνίας και να διασφαλίσει την αποτελεσματική χρήση μιας σειράς ψηφιακών πλατφορμών, για την υποστήριξη των στόχων του παλατιού». 

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ήδη διάφορους λογαριασμούς στα social media, όπως στο Twitter και στο YouTube και ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να βρει και άλλους τρόπους για να διατηρήσει και να αυξήσει τη δημοτικότητα των Γουίνδσορ. 

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...