Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σ.Π.Π. Νομού Αιτ/νίας

bb

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας ευχαριστεί τους εκλεκτούς ομιλητές κυρίους. Dr.Παπανικολάου Ζήση (Ph. D) Αναπληρωτή Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας με τους συνεργάτες του, Καψάλη Παναγιώτη Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών – Μέλος της ΕΔ της ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας – Εκπαιδευτή Διαιτησίας, Αραχωβίτη Ελευθέριο Παθολόγο, Μπιρμπίλη Εμμανουήλ Διδάκτωρ Διαιτολογίας, Ταράση Γεώργιο Προπονητή UEFA PRO ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Θεοδοσίου Δημήτριο Προπονητή UEFA A ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, για τις παρουσιάσεις τους στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας την Παρασκευή 15/6.

Ευχαριστούμε επίσης την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής για την πραγματοποίηση του πρακτικού μέρους της ημερίδας.

Ευχαριστούμε τους καλεσμένους μας, Κ. Παπαχρήστο Παναγιώτη Πρόεδρο της ΕΠΣ Ν. Αιτ/νιας, κ. Λογαρά Ηλία Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΠΕΠΠ), όπως επίσης και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ και του Συνδέσμου Διαιτητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν και την εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και το προσωπικό του EMILEON SPORTS CENTER για την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συνδέσμου που παρευρέθηκαν και τίμησαν την ημερίδα.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών συνεχίζει με θέρμη τον κύκλο των σεμιναρίων που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Το ΔΣ βάζοντας σαν πρωταρχικό στόχο να ανεβάσει το επίπεδο των προπονητών προς όφελος κατ αρχήν των ιδίων, αλλά ταυτόχρονα και του τοπικού ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει τα επιμορφωτικά σεμινάρια, παρά το γεγονός ότι αρκετά μέλη δεν το θεωρούν απαραίτητο για την βελτίωση και εξέλιξή τους, αν κρίνουμε από την συνεχόμενη απουσία τους από αυτά, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση!!!.

Επίσης να ανακοινώσουμε ότι στο τέλος του Ιουλίου θα λειτουργήσει αναθεωρητική σχολή ταυτοτήτων τριετίας στον Νομό μας. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Τέλος όσα μέλη μέχρι στις 10 Ιουλίου δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους και έχουν υπερβεί το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από το καταστατικό να έχουν περιθώριο να μην πληρώσουν, θα διαγραφούν από τα μητρώα του Συνδέσμου. Να υπενθυμίσουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι το ποσό των 36 ευρώ που αναλύεται στο 3 ευρώ τον μήνα!. Το χρονικό περιθώριο βάση απόφασης της Γενικής Συνέλευσης τον Μάρτιο του 2016 να μην πληρώσει κάποιο μέλος είναι δύο έτη.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...