Ευχαριστήρια επιστολή του Δημητρούκειου ειδικού δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου

Ευχαριστήρια Επιστολή

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ι.Π. Μεσολογγίου για την ξενάγηση των μαθητών μας στους χώρους της και τη μετάδωση γνώσεων αναφορικά με τα « κόκκινα αυτοκίνητα», το σήμα « ελήφθη over», το «199- Άμεση Επέμβαση», για τον «απεγκλωβισμό τραυματία» καθώς επίσης για τα καθήκοντα που έχει ένας πυροσβέστης.

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το Λιμεναρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου για την υπέροχη φιλοξενία και ξενάγηση στο χώρο τους. Μέσα από τις διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν και με την κατάλληλη προσέγγιση των υπαλλήλων οι μαθητές ανέπτυξαν την ικανότητα συμμετοχής σε δράσεις αναφορικά με το θαλάσσιο περιβάλλον σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς και πρόσωπα.

Μέσα από αυτές τις επισκέψεις κατάφεραν οι μαθητές μας να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν σε θέματα και ζητήματα πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών.

Βιωματικές Επισκέψεις σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης ωθούν τα παιδιά προς την κατεύθυνση του ενεργού πολίτη και ωθεί στην ενδυνάμωση περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς.

Με τιμή,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...