Ευχαριστήριο μήνυμα του Θανάση Παπαθανάση.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στην δήμο μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου,  όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε, όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής με το σύνθημα του συνδυασμού μας ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, απέναντι σε κάθε μορφή ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και «ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ».

Εργάστηκα με δύναμη για τον συνδυασμό μας, δίνοντας όραμα με πρόγραμμα και πράξεις στους κατοίκους αυτού του τόπου.

θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη, που μας έδειξαν καθώς και την δύναμη που μας έδωσαν στην προσπάθεια μας, να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική και να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στο τόπο μας . Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες μας, που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή, μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στο διάλογο, που κάναμε με την κοινωνία μας και κερδίσαμε την εκτίμησή και το σεβασμό τους.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού μας «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» για τον όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

 Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ξανά στο πλευρό των πολιτών της Ναυπακτίας. Μαζί τους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δίνοντας τους όραμα και στόχους, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για τη Ναυπακτία .

 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Θανάσης Παπαθανάσης

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...