Εύα Λονγκόρια: Ο λαμπερός γάμος και το νυφικό δια χειρός της κουμπάρας Μπέκαμ (ΦΩΤΟ)

Εύα Λονγκόρια: Ο λαμπερός γάμος και το νυφικό δια χειρός της κουμπάρας Μπέκαμ (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία

eri200
Δευτέρα 23/05/2016 – 17:33

longoria

Τρίτο στεφάνι για τη διάσημη Λατίνα ηθοποιό που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Χοσέ «Πέπε» Μπαστόν, σε μια ρομαντική τελετή στον κήπο του σπιτιού τους.

Η Εύα Λογκόρια πόσταρε την τελετή στα σόσιαλ μίντια τονίζοντας «Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», όμως προφανώς την έχει ζήσει άλλες δύο φορές!

hola

Χαμογελαστή η νύφη, μέσα σε ένα λευκό νυφικό, λιτό, σε στενή γραμμή και κομψό, το οποίο σχεδίασε για εκείνη η κουμπάρα του ζευγαριού και κολλητή της φίλη, Βικτόρια Μπέκαμ.

eva1

«Είναι ο πιο όμορφος άνδρας που έχω δει ποτέ μου. Είναι τόσο χαρισματικός, γοητευτικός, γλυκός και αστείος. Όταν τον γνώρισα σκέφτηκα: “Μα ποιος είναι αυτός ο άνδρας;”»  είχε δηλώσει η Εύα Λονγκόρια πριν τον γάμο.

Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στον κήπο της έπαυλης του ζευγαριού, προσκλήθηκαν 300 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύντροφό του, ο Μάριο Λόπεζ με τη σύζυγό του, η Μέλανι Γκρίφιθ με κακακόκκινο φόρεμα και η Βανέσα Γουίλιαμς, η οποία τραγούδησε για τους νεόνυμφους το «Save the best for last».

Να ζήσουν!

eva2

 

eva4

 

eva5

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...